Korrekt Jogsi | A tanfolyam
276
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-276,page-child,parent-pageid-285,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

A tanfolyam

Az elméleti tanfolyam

Az elméleti tanfolyam kétféle módon végezhető:ű

  1. Tantermi képzés
  2.  E-learning képzés (otthoni, számítógépes tanulás)

Az 1. elméleti tanfolyam minimális kötelező óraszáma 28 óra, nálunk 32 óra.

Az előírások alapján a foglalkozások látogatása kötelező, a hiányzásokat be kell pótolni!
Sok éves tapasztalat azt mutatja, hogy akik minden foglalkozáson részt vesznek, Ők a KRESZ-vizsgán sokkal eredményesebben vizsgáznak.

 

A tanfolyamot három részre lehet felosztani:

KRESZ ismeretek

Vezetéselmélet

Szerkezettan illetve biztonsági ellenőrzés

Az elméleti oktatás célja rövid távon a sikeres elméleti vizsgára való felkészítés, hosszú távon a jármű vezetésének elméletbeli megalapozása .

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a foglalkozásokon látottakon, elhangzottakon kívül mindenképpen szükséges az otthoni tanulás.

A tanuláshoz szerezzünk be segédeszközöket!

Nagyon hasznos a valamennyi vizsgakérdést tartalmazó Tesztkönyv és a “B”-kategóriás tankönyv.


A 2. elméleti tanfolyam.

Az E-titán regisztrálás után, felhasználó és jelszó kiválasztása történik. A tanfolyam elkezdése után nálunk 90 nap és azon belül 60 óra van arra, hogy befejezzük a tanulást és a gyakorlást. A képzésigazolás megszerzésével jogosultak lettünk az elméleti vizsgára. A 90 nap, vagy a 60 óra elfogy és még nem végeztünk, akkor lehetőségünk van a tananyag hosszabbítására – akár többször is – 30 napra 10 óra gyakorlási lehetőséget kapunk.