Korrekt Jogsi | Vizsga utáni teendők
291
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-291,page-child,parent-pageid-198,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Vizsga utáni teendők

Vizsga utáni teendők

A nagyon várt és sikeres forgalmi vizsga után 4 munkanappal ügyfélfogadási időben felkereshetjük azt a vizsgabizottságot ahol vizsgáztunk és kérhetjük a vizsgaigazolásunkat.

Vigyük magunkkal:

– ha az elején nem adtuk be, akkor a bizonyítványunkat
– az elsősegélynyújtó vizsga igazolást

A kapott vizsgaigazolással és az orvosi alkalmasságink egy példányával felkereshetjük valamelyik okmányirodát, ahol intézhetjük tovább a  vezetői engedélyünk kiállítását.

Ha személyesen nem tudjuk az igazolást átvenni, akkor szabályosan kitöltött meghatalmazással és a vöröskereszt vizsgaigazolás bemutatása ellenében bárki átveheti azt.

Az igazolás kiállítása és kiadása ingyenes, azért fizetni nem kell!

Végül az utolsó állomás:

Az okmányiroda

A vezetői engedély kiadásához szükséges iratokat – vizsgaigazolás, orvosi alkalmassági – az okmányirodában kell leadni. Ezekért cserébe lefényképeznek bennünket és ha az ügyintézésért és a vezetői engedély készítéséért kirótt 4.000,- Ft illetéket is befizettük, elmondhatjuk, hogy végére értünk egy hosszú, izgalmas , érdekes és egész életünkre kiható útnak, amit a vezetői engedély megszerzéséért jártunk végig.

A postás által kézbesített kis műanyag lappal már csak egy dolgunk van:

VIGYÁZZUNK RÁ !
Vigyázzunk rá és amikor használjuk vigyázzunk vele másokra is!

Ne legyünk statisztikai adatok! Az elméleti tanfolyamon hallottakat, az oktató intelmeit, tanácsait, magyarázatait soha ne feledjük és a szabályoknak megfelelően alkalmazzuk azokat! Mint a jelmondatom is mondja:

 

AKKOR, ÉS OTT, JUSSON ESZEDBE !!!
Minden kedves látogatónak
 

SIKERES VIZSGÁKAT ÉS BALESETMENTES KÖZLEKEDÉST KIVÁNOK !